Bransjenyheter

Utvikling av nytt materiale til bilsetetrekk

2020-06-24


Seat cover

Utviklingsutsikter for nye materielle bilersetetrekk

Basert på år med optimalisering og justering, produksjonskostnadene for komposittmaterialer for bilsetetrekker fortsatt lavere enn for nye produkter.

Men ved å ytterligere forbedre produksjonsprosessen av nye produkter og bruke resirkulerte fibre, har totalkostnaden sitt eget potensial for nedjustering. Resirkulering av restmaterialer som råmateriale kan eliminere kostnadene ved å stable de gjenværende materialene.
Ny bilsetetrekkkan forbedre avhendingen av brukte biler. Med tanke på den økonomiske og økologiske situasjonen, produksjonskostnaden for den nye bilensetetrekkkan sammenlignes med tidligere produkter.
Ser inn i fremtiden, bilsetetrekks kan kombineres med polyester komposittmaterialer og ikke-vevde stoffer og stoffer. For eksempel kan Kunit og Multiknit ikke-vevde stoffer brukes til å produsere belegg og underlag for bilsetetrekk. Livries (Malivlies) - ikke-vevde stoffer. Denne kombinerte produksjonsmetoden har blitt brukt med hell i produksjonen avsetetrekks for sjåfører av Mercedes-Benz små transportkjøretøyer.
I tillegg til bilsetetrekk, kan dette produktet også brukes i andre 2-7 mm underlag i biler, samt tekstildekorasjon av dørpaneler, polstring av søyler, og til og med underlag av skinnfinish.